6.04.2024 г., 11:45 ч.

Душа една 

  Поезия » Любовна
59 1 0

 

Едно дете, жена,
неземна красота!
Две очи - цветя,
аромат на истинска душа!

 

Две ръце - 
нежност и грижовност,
бистър ум - 
отдаденост и отговорност!

 

Едно сърце - магия!
Харесвам го - не стига!...

Сила, смелост, страст,
мъдрост, благост и душевен глас.


Стабилност, сигурност, закрила,
мъжко рамо, рожба и подкрепа.

Две очи - любов голяма!
Две ръце - най- сладка яма...


Една душа - Вселена
и клетва да бъдеш често ти засмяна!

Обет. Мълчание. Съдба!
Две души, а всъщност са една!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??