14.01.2008 г., 12:16 ч.

Душа любима 

  Поезия » Любовна
608 0 5

Докосване са твоите думи,
крила са твоите ръце.
От сънища мечти родени,
попиха във моето сърце.


Ярки дъги от цветна обич,
чувства в зарево горят.
Няма път по-истински,
към теб мислите летят.


Сега съм буен пламък,
в мрака твоя светлина.
Сега съм топла тръпка,
уют за твоята душа.


Събирам във един букет
всички ласки от коприна.
За тебе, ето - нов куплет,
нали си ми душа любима.


© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??