19.05.2006 г., 21:08 ч.

Душа ранена  

  Поезия
994 0 2
...
Душата ранена,
като птица уморена,
сега не лети,
а бавно и тъжно,
самотно кръжи.

Лута се в простора
и не вижда кръгозора.
Тъмно е наоколо -
няма светлина,
всичко е потънало
в мрак и самота...

© Екатерина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??