Душа, съзряла душа -
в очите ù сълза,
разровена рана,
обляна в кръв.
Болка даже няма,
скръбта тлее в яма,
любов в жарта догаря.
Жадуват се, търсят се,
бленуват се...
но докосване няма,
в илюзията бяга.
Търсят се, гонят се,
искат се -
поглеждат се, отблъскват се,
но искрено обичат се.
Защо не сбират се?
© София Русева Всички права запазени