13.12.2006 г., 0:07 ч.

Душа в магия 

  Поезия
935 0 0
Тъмна е моята душа... черна магия в нея витае. Съска,говори на глас, дърпа ме... иска да бъда с нея! С нокти разкъсва моите мечти, тъпче ги бясно с крак... смее се, вика, сумти... -Не, мила!!! -Ти ще останеш в мрака!!! ...Хайде, любима, с тебе, в сделка да стиснем ръка! Давам ти моето тяло, в замяна на моята душа! Ти ще бъдеш секси красива... ...достъпна от раз! А аз ще остана щастлива, върнала моето време назад!

© Ива Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??