28.11.2019 г., 9:06 ч.

Душата има ли цена 

  Поезия » Любовна
352 1 1

 

Душата има ли цена

 

 

Душата ми за тебе колко струва?

Едва ли има някаква цена?

Не се научи тя да се преструва

и вярваше на твоите слова!

 

Мълчаливо слушаше лъжите,

страдаше оставена сама!

Криеше във себе си сълзите,

Ден след ден живееше така!

 

Нощем плачеше но тихо, скришом,

силно я болеше през деня!

Но не спря за миг да те обича!

Още те обича и сега!

 

И така ще бъде чак до края,

до последния ми земен ден!

Зная, че не ще отида в Рая,

но и в Ада искам да си с мен!

 

21.11.2019 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??