Душата ми за тебе колко струва?
Едва ли има някаква цена?
Не се научи тя да се преструва
и вярваше на твоите слова!
Мълчаливо слушаше лъжите,
страдаше оставена сама!
Криеше във себе си сълзите,
Ден след ден живееше така!
Нощем плачеше но тихо, скришом,
силно я болеше през деня!
Но не спря за миг да те обича!
Още те обича и сега!
И така ще бъде чак до края,
до последния ми земен ден!
Зная, че не ще отида в Рая,
но и в Ада искам да си с мен!
21.11.2019 г.
© Георги Иванов All rights reserved.