25.09.2008 г., 6:30 ч.

Душата ми 

  Поезия » Философска
476 0 1
 

Душата ми отдавна си отиде,

отдавна нямам нищо в този свят,

погребах я и бързо си заминах,

останах само с болка и тъга...

 

Душата ми отдавна ме намрази,

намрази самотата, лудостта,

боли ме, но не спирам да си казвам,

че искам да убия любовта...

Лъжата, дето срина ми живота,

лъжата - истинският Дявол в този Ад,

аз искам, искам пак да я изпитам,

тази любов, която уж изгражда красота...

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има някакво противоречие - искаш да убиеш любовта и едновременно с това отново да я изпиташ. Пишеш добре, но смисълът някак ми убягна.
Предложения
: ??:??