6.04.2008 г., 14:15 ч.

Душата ми 

  Поезия
465 0 2
Цигара е душата ми
и вятърът разпалва огъня ми.
Някой взема с устни
дъха ми парлив
и предава същността ми
на ефира.
А когато от мен
не остане нищо,
без жал
ще стъпче фаса във калта
и ще забрави
за мига отровна наслада.
А после,
ще запали нова цигара.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??