24.01.2009 г., 23:06 ч.

Душата ми е клада 

  Поезия » Любовна
585 0 3

Душата ми е клада.

Всеки ден

свойта обич

изпепелявам.

Калявам я в бурното море-

живот...

От незатихналите стъпки

на нощта

букет от чувства

сбирам.

От висини и спадове

на своя ден

градя обичта си

към теб,

към утрешния ден.

Вехти

прашни спомени

измитам,

полуистини,

полулюбови

на забрава обричам.

Препъвам се в своя

корен

и все към теб

летя...

© Павлина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??