2.12.2021 г., 8:12 ч.

Душата ми е при теб 

  Поезия » Любовна
351 1 3

Чувствам се като вързана,

като безпомощна, като птица

със счупено крило,

като цвете което чака да бъде полято.

 

Чувствам се сякаш съм в тъмнина,

тъмна дупка без изход и без дъно.

И падам там отново и отново

и се лутам сам самичка.

 

Черно е и мрачно е,

а моята душа беше толкова светла,

когато ти беше там,

грееше и светеше.

 

Сега душата се лута някъде там,

даже не стои при мен...

и тя иска да ме напусне.

Какво ще правя и без нея?

© Никол Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??