25.01.2008 г., 16:40 ч.

"Душата ми е стон..." 

  Поезия » Еротична
1146 0 4

На ръба на обичта ни -

в погледа на чайката

се отразява бурното море,

светкавиците в тъмното небе,

притихналите треви...

Отвъд ръба на обичта ни -

чайката полита над 

морето - успокоено

в погледа на чайката.

 

 

 

 

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??