31.07.2009 г., 0:38 ч.

Душата ми плаче 

  Поезия » Любовна
598 0 0

ДУШАТА МИ ПЛАЧЕ

 

 

Душата ми плаче,

сърцето затихна в тъга.

Не искам това да е начинът

да ме накараш да разбера,

че  ти си птичка свободна

и обожаваш това.

 

Прости ми,

не  беше нарочно.

Нуждаех се аз от гласа -

тоз  глас,

който плени ме,

без който не мога сега.

 

Обичам те

тъй  безрезервно.

И много ми липсваш сега,

Очаквам мига на докосването,

с твоята нежна душа

 

02.07.2007

© Васил Гурбачов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??