4.07.2012 г., 14:12 ч.

Душата ми плаче 

  Поезия » Любовна
1111 1 19

           "Душата ми плаче за бяло"


          Душата ми плаче за тяло,

          с което в едно да се слее.


              Душата ми дава се цяла,

              песен последна да пее.


                  Душата ми всичко твое обича,

                  не може сама да живее.


                     Душата ми в обич се врича,

                     във всяка мисъл за теб да  копнее.


                         Душата ми изгаря до бяло 

                         и насън твоя плам  да владее.


                            Душата ми плаче за бяло,

                            с чистия сняг да се грее.   

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??