17.09.2007 г., 21:06 ч.

Душата ми се лута в мрак 

  Поезия
578 0 4
Все нещо търся в този свят,
но никога не го намирам.
Душата ми се лута пак
и слепешката в пълен мрак,
тя търси светлина в тунела.


Не знам дали ще я намеря?

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??