Sep 17, 2007, 9:06 PM

Душата ми се лута в мрак 

  Poetry
579 0 4
Все нещо търся в този свят,
но никога не го намирам.
Душата ми се лута пак
и слепешката в пълен мрак,
тя търси светлина в тунела.


Не знам дали ще я намеря?

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??