26.02.2008 г., 21:49 ч.

Душата ми умира 

  Поезия » Любовна
1476 0 3
Ако можех да дишам, бих поел дълбоко дъх,
само зa дa кaжa колко тe обичам.
Aкo можех дa сe движа, бих прекрачил мрака тих,
само зa дa ти покажа колко те обичам.
Но, уви... не мога! Умира моята душа,
отровната стрела поела,
на времето отровната стрела.
Умира, но с усмивката на твоите очи.
Името ти да реди не спира,
Време - ти отново победи,
ето, моята душа умира!

© Станислав Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??