13.04.2019 г., 23:24 ч.

Душата на дете 

  Поезия
131 2 0

ДУШАТА НА ДЕТЕ

 

Душата на дете – непорочна и любяща.
Протяга две гальовни, крехки ръце, 
с тях тежкия кръст за помощ подхваща,
сякаш Бог го праща от сяйното небе.

 

Душата на дете... То думите не познава,
но е родено с добрина в ангелско сърце,
Тя огън е и душите ни винаги сгрява,
защото всеки англел бил е, но днес вече не е.

 

11 04 2019

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??