22.01.2008 г., 22:45 ч.

Душата перон... 

  Поезия » Бели стихове
539 0 3
ДУШАТА ПЕРОН

Измамени дните ми отминават,
неспиращи на моята гара.
Душата-перон бе почти празна.
Само аз и ти стояхме прави,
чакащи своя влак на
ПРЕВРАТНОСТИ.

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??