24.04.2020 г., 15:14 ч.

Душата разказва 

  Поезия
482 0 0

Какво да ти разкажа аз за мен...?

Дълго ще е да се изговоря. 
Само и един мой ден, 
звучи така, сякаш е история. 
Животът ми е страшно цветен
и всичките нюанси ги побира. 
Трябва да си много, много свестен, 
за да можеш с душа да ме разбираш. 
А моята душа изобщо не е сложна,
нужно е само истински да я докоснеш. 
Оттам насетне няма невъзможно
и ще имаш отговор на всичките въпроси. 
Какво да ти разкажа...? 
По-добре ме слушай, когато замълча. 
Не всичко думите ще кажат, 
но безпогрешно ме разказва моята душа! 

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??