Какво да ти разкажа аз за мен...?
Дълго ще е да се изговоря.
Само и един мой ден,
звучи така, сякаш е история.
Животът ми е страшно цветен
и всичките нюанси ги побира.
Трябва да си много, много свестен,
за да можеш с душа да ме разбираш.
А моята душа изобщо не е сложна,
нужно е само истински да я докоснеш.
Оттам насетне няма невъзможно
и ще имаш отговор на всичките въпроси.
Какво да ти разкажа...?
По-добре ме слушай, когато замълча.
Не всичко думите ще кажат,
но безпогрешно ме разказва моята душа!
© Галина Кръстева All rights reserved.