20.10.2009 г., 16:44 ч.

Душата си оставих при морето 

  Поезия » Пейзажна
1029 0 4

Душата си оставих при морето,

а тялото наказах го със вас.

Заплувах в хорските вълни, където

няма лятно време, а е вечен мраз.


Не крия - често пишем си писма,

че там реве прибоят, ми разказва тя.

"Вълните плачат за плътта ти гола,

в очите им сини три дни валя"


Четейки тези редове, неволно рухвам,

като сграда стара и прогнила.

Не ми остава друго, освен да чакам

през юли да бъда пак по морски щастлива.

© Яна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??