28.12.2011 г., 22:40 ч.

Душата ти 

  Поезия » Любовна
818 0 2

 Блясък сив или просто ярка светлина.

Мъгла стои пред моята душа.

Но не може да обърка тя

cветлината на твоята душа.

Скрита така усърдно зад твоите очи.

Така дълбоки, нежни, топли.

Тайнството е тяхно второ Аз.

Още щом те съзрях, че те познавам осъзнах.

Отне много време, но уви.

Гледам те с моите очи и зная - те не лъжат.

Не грешат!

Сякаш стоя пред огледало.

Дали с теб сме едно цяло?

Не зная какво ми причини.

Като магнит ме привличаш ти.

Контрол забравих аз какво е.

Със силна страст желая те все по-силно аз.

Чуваш ли как душата ми стене, няма мира.

Болката кърви! Ще ме обикнеш ли ти?

Пелерина ли стои пред моите очи или е пред твоите.

Не ме ли позна ти? Сърцето се къса и тъжи.

Но няма как да го знаеш ти.

© Фанка Фанкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??