26.03.2021 г., 14:21 ч.

Душата ти е Музата ми свята 

  Поезия » Любовна
887 2 8

Отдавна се опитвам с чисто слово

да ти опиша чувствата си аз.

Признавам ти отново и отново

едната си любов със влюбен глас.

 

Каквото и да кажа, то не стига,

но знам, че ме разбираш и с мечта,

от все сърце поредната си книга

на теб, повярвай ми, ще посветя.

 

И следващата пак за теб ще бъде,

по- следващата също и така,

докато твоят плам за мене път е.

На теб перото си ще обрека.

 

Душата ти е Музата ми свята

и с тебе виждам само красотата.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??