12.05.2021 г., 8:16 ч.

Душата ти е път щастлив 

  Поезия » Любовна
860 4 6

Душата ти е път щастлив

към влюбените светове.

 

Привлича ме ликът красив.

Душата ти е път щастлив.

 

Ти смисъл си мечтан и жив,

и любовта ти с плам зове.

 

Душата ти е път щастлив

към влюбените светове.

 

" Ела! '' ми пее глас звънлив.

Душата ти е път щастлив.

 

От извора ти чист, пенлив,

отпил аз чувствам върхове.

 

Душата ти е път щастлив

към влюбените светове.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??