19.02.2005 г., 8:29 ч.

Душата в радост 

  Поезия
925 0 6

В гнездо от думи звънкo радости съм свила
и чуруликам в пазвата на птичия ти свят.
От шепа полъх в клонки - обич, нежност пила
светлик съм нощен, с тюркоазно - меден цвят.

Разкъсвам времето и с поглед се опитвам
да инкрустирам в гънките на сетивата стих.
Очи отварям и през рамото в теб надничам.
От устни живи в дъх на същност, утрин пих.

От сън събуден, вятър с думи зрънце сее,
покълва словото и се прелива цвят във цвят.
Сърцето мое все за теб с Любов ще пее
а всички фибри, до магичност ще трептят...

Душата в радост е ... не спира да копнее... 

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??