5.05.2014 г., 8:13 ч.  

Душевен зов 

  Поезия » Философска
388 0 1

Душевен зов



Тръби в утробата на времето
един прочувствен, топъл глас.
Туй тайнство е отвъд закътано
в постелята на всяко "Аз".


С магични струни недокоснати
пламти повелята на същността.
От силни страсти омагьосани -
трептим през пулса на деня.


Съзнателната чиста мисъл
разгръща милостивото сърце.
Светът добива ярък смисъл,
защото тя - душата ни зове!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??