С песен ще живея аз до края,
с песен до последната си нощ.
И душата даже да отиде в рая,
ще казва тя отново лека нощ.
Дори и в ада да отиде зная
ще дойде светлия и час
и ще се върне тя отново във безкрая
в безкрая на неизразим разкош.
Ще отиде таз душа в безпредела
в безпредела на невиждан океан
и ще се преизпълни в безвремието
за да каже тя отново лека нощ.
© Т. Каменов Всички права запазени