4.09.2008 г., 6:54 ч.

Душевни изгреви 

  Поезия » Пейзажна
823 0 2
                ДУШЕВНИ ИЗГРЕВИ
               Жарко слънце вплитат глухи клони,
               облак сънен стели бяла гръд,
               стон безлунен вятър тих отрони,
               росни сълзи утринни блестят.
               Златни къдри плуват из нивята,
               бели пръсти стискат хладен сърп,
               песен дивна екне в тишината -
               с волни думи гасне злостна скръб.
               Стомничка целунат морни устни,
               очи светли в ласкав блян летят,
               на надежда пламъка препусне,
                изгреви в душата се родят.       

© Нина Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??