21.02.2021 г., 1:49 ч.  

Душите ни са две деца 

  Поезия » Любовна
235 2 8

Дете на любовта съм аз,

а ти си, да - на красотата.

Привличаме се до екстаз

като лъчите и цветята.

 

Душите ни са две деца

изпълнени със читотата.

И звънкат нашите сърца

за да синеят небесата.

 

Обичаме да си играем

край езерата, по полята

и приказки безкрай желаем

да си разказваме в гората.

 

И аз съм рицар, ти си фея

и хубава ни е играта.

Харесва ми да те люлея

на люлката на добротата.

 

И пея ти, и ти се смееш,

с чаровен лъх шептят листата.

С неповторимост, мила, грееш,

с вълшебен дъх е аромата.

 

Дете на любовта съм аз,

а ти си, да - на красотата.

Привличаме се до екзтаз

като лъчите и цветята.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??