4.01.2008 г., 9:34 ч.

Душите в мен 

  Поезия
817 0 2


Две души в тялото ми има,

едната на ангел,

другата на демон.


Две души в мен воюват,

едната твоя,

другата моя.


Две души, обичат се и мразят,

любят се и нараняват,

души прокълнати.


Две души, тялото ми изгарят,

души изпепелени,

души наранени.


Две души в живота ми има,

изчадия на Ада,

ангели от Рая.


Две души, сърцето ми разбиха,

две души живота ми изпепелиха,

две души последния дъх ми взеха.


Душа на ангел, душа на демон,

едната моя,

другата твоя.

 

 




Източник на картинката: deviantArt

© Бианка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви много!
    Гале, дай да те запозная и с дяволската
  • Това е живота!Винаги сме като кръст между Ада и Рая!Хареса ми!Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??