24.06.2006 г., 11:36 ч.

Два след полунощ е..  

  Поезия
1066 0 10
Вали..
два след полунощ е
при теб вали ли
чуваш ли го как потропва
или само
моето сърце го чува
това което..
Вали..
пустинята е жадна за сълзи
за туй понякога вали
Когато те обичам
винаги вали
когато невъзможно те обичам
ти..
чуваш ли го как потропва
или само
моето сърце го чува
това което..
Вали..

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??