12.12.2004 г., 18:27 ч.

Двама 

  Поезия
862 0 2

Подаде ми ръка, сега,

ще ти протегна своята

не я отблъсквай,

просто я вземи,

когато двама

тръгнат заедно по пътя

по-лесно е нали…

Не искам да се луташ,

а да знаеш, че с мене

всичко можеш да делиш

не искам и за миг

да  губиш вяра,

а просто да вървиш…


 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??