16.02.2009 г., 0:36 ч.

Двама 

  Поезия » Любовна
740 0 3
Малка стая в град отдалечен.
Тиха вечер, споделена нежност.
Палещи целувки в гаснещ ден...
Бягащи минути. Безметежност...

Гледам в здрача твоето лице.
То ми стига... Искам да остана
с влюбено, мечтаещо сърце.
Хубав е животът, щом сме двама.

© Йордан Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??