Навън се спуска тиха лятна нощ,
щурците пеят и луна изгрява,
една жена - поглежда нежно мъж
и с грациозни стъпки приближава.
Усмихва се, и казва му "Здравей",
очите ù блестят във тъмнината,
парфюм и тяло... вятър с тих повей,
разбуждат се, и тръпнат сетивата!
Ръка се вплита нежно във ръка,
очи с очи безмълвно се изпиват
в целувка устните докосват се едва,
телата се притискат и извиват!
Гърди туптят във ритъм запъхтян,
душите се отварят и намират,
разголват се без страхове, без свян
и влюбени завинаги застиват!
© Радка Горанова Всички права запазени
Руми, удоволствието е мое А аз най—искрено те прегръщам и ти благодаря за топлите думи