1.05.2021 г., 16:43 ч.

Две думи 

  Поезия
268 0 1

 

С две думи, мога да ти кажа,

че те харесвам...

С две думи, мога да ти кажа,

колко си красив и мил...

С две думи, мога да ти кажа,

че ми липсваш...

или пък,

че Ти... за мен си никой!

С две думи, мога да ти кажа,

че света е грозен...

или пък красив!

С две думи,

мога да ти кажа, че те мразя

или пък,

че те обичам и горя за теб!

С две думи само...

мога да те смажа...

или пък...

от дъното на океана,

да те вдигна до звездите!

Две думи... само са ми нужни!

Две думи...

А отговорът ми,

кои две думи да са те...

лежи във теб...

Valentina N. V. ( Valentina Mitova)

29/04/20

© Valentina Mitova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??