29.08.2006 г., 13:54 ч.

ДВЕ ДУМИ 

  Поезия
522 0 1

Страхувам се да си призная и да ти кажа това,
за което сърцето ми отдавна копнее, но не ми достига кураж.
Обичам те! Толкова е лесно, почти като детска игра,
но значат тези две думи толкова много
и знам, че те плашат - знам!
Две думи, изпълнили докрай моето същество,
две думи, които за теб не са добре дошло.
Две думи,които обичам,
две думи - но не значат нищо за теб.
Две думи, по-хубави от толкова други,
две думи с безкрайност и копнеж.
Две думи, но никога не ти ги казвам,
две думи, с дъх един.
От тези две думи, знам, ще се изплашиш
или ще се помислиш за велик.
От тези две думи страдам най-много,
но те движат моя свят.
Чрез тези две думи аз живея и горя!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубав замисъл - слабо изпълнение.Поработи над синхрона. Представено по този начин не звучи добре.
    Успех!
Предложения
: ??:??