19.04.2018 г., 0:44 ч.

Две думи 

  Поезия
362 0 2

Красива си така. Две думи прóсти

във въздуха се реят като птици,

прелитат над душевните ми пости...

Две думи – на живота верни жрици.

 

Обичам те! Красиви са словата,

щом във сърцето раните лекуват.

Издигат се високо в небесата

и там със слънчевия диск празнуват.

 

Две думи – нищо друго не е важно.

Красиво ще летят от мен към тебе.

Ще чакат Те очи, от радост влажни,

да споделят любовното ни време.

 

Красива си така, когато плачеш

от радост, не от мъка оглупяла.

Две думи ще очаквам да ми кажеш,

да стоплиш любовта ни побеляла...

© Симеон Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??