16.08.2007 г., 14:20 ч.

Две дупчици в стената 

  Поезия
780 0 12

Видях две дупчици в стената
празни като моето сърце
потърсило в деня и тъмнината
следи от твоите нозе

И сложих им зелено от тревата
и синьото на морските вълни
загадъчното на луната-сложих
на виното омаята дори

И оживяха тези дупчици в стената
Това не са ли твоите очи
дълбаещи огромни кратери в душата
как истински сърцето ме боли

Когато не рисувам с четка и бои

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??