23.01.2021 г., 16:45 ч.  

Две души 

  Поезия » Свободен стих
344 0 0

Две души самотни,
Бягат от реалния свят,
Намират се по октомврийските пътеки,
И кикотът им се ръси като сняг.

 

Две души бродили,
По открития свят,
Сега държат се ръка за ръка,
Понеже пуснат ли се ги е страх.

 

Две души уморени,
Тътрят се в посоките пак,
Да скитат в сърцата си ранени,
Лекувайки се в изгряващия им мрак.

 

Две души щастливи,
Възстановени в смеха на другар,
И сърцата им сега оживени,
Този приятел е вечен дар.

© Кристиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??