Нежната въздишка в твоето Сърце
ражда ме отново в Слънчеви ръце,
трепетно се взирам в Звездните очи
и във тях намирам Утринни лъчи!
А Душата твоя във Космичен зов
ме дарява топло с приказна Любов
и с крила от Пламък литваме на воля,
две Души в Една - Моята и Твоята!
© Ангел Филипов Всички права запазени