Две хубави думи
Ще те чакам в нощите свит,
в съня на спящите птици,
под месец от мисли извит,
под нежния лик на звездите.
Ще бъда в горите усойни,
неусетил слепия страх-
щом в сънища ,пъстри,безбройни
с теб ще съм,както и бях.
И ще погълна гъстия мрак,
полепнал по пустите друми,
ще изричам думите пак-
две само- две хубави думи...
© Ивайло Яков Всички права запазени