Sep 21, 2006, 12:33 AM

ДВЕ ХУБАВИ ДУМИ 

  Poetry
6831 0 24

Две хубави думи

 

 

Ще те чакам в нощите свит,

в съня на спящите птици,

под месец от мисли извит,

под нежния лик на звездите.

 

Ще бъда в горите усойни,

неусетил слепия страх-

щом в сънища ,пъстри,безбройни

с теб ще съм,както и бях.

 

И ще погълна гъстия мрак,

полепнал по пустите друми,

ще изричам думите пак-

две само- две хубави думи...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??