4.06.2006 г., 11:19 ч.

Две очи 

  Поезия
753 0 6
Погледни в очите ми.
Какво виждаш?...
Виждаш ли колко
празни са сега?...

Вперил поглед,
в моите очи...
Търсиш нещо,
искаш да е там...

Всичко отмина,
няма нищо там.
Стига си се лутал,
няма смисъл...

Не се отказваш,
продължаваш...
Но виждаш само
твоето лице...

Две влюбени очи,
на едно момиче,
бяха те преди...
Сега са само огледало,
на пустата душа...

© Деница Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??