12.10.2008 г., 17:42 ч.

Две очи 

  Поезия
676 0 9

Две очи в незабравена нежност

гледат чакащи идваш ли пак.

Във илюзия, в сляпа безбрежност

две сълзи се отронват от тях.

 

Две очи с непритихнала вяра

чакат тихо да бъдат обичани.

А пък болката нямо ги кара

да се лутат сред думи, отвличани.

 

В две очи във кристалчета лед

се превръщат сълзите горещи...

В хаос от мисли, изгубили ред

се изгубват и всички надежди...

© Ирен Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??