Oct 12, 2008, 5:42 PM

Две очи 

  Poetry
679 0 9

Две очи в незабравена нежност

гледат чакащи идваш ли пак.

Във илюзия, в сляпа безбрежност

две сълзи се отронват от тях.

 

Две очи с непритихнала вяра

чакат тихо да бъдат обичани.

А пък болката нямо ги кара

да се лутат сред думи, отвличани.

 

В две очи във кристалчета лед

се превръщат сълзите горещи...

В хаос от мисли, изгубили ред

се изгубват и всички надежди...

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??