31.08.2007 г., 19:48 ч.

Две очи изгарящи 

  Поезия
632 0 0

Две очи изгарящи



Гледам залеза с тъга в очите,

любовта залязва в моето сърце...

Гледам  здрача, тъмното, звездите...

и знам, че утре няма да съм същото момче!


Едни очи от далечината

изгарят моята душа.

Шепнат колко боли самотата,

удавена в една сълза.


Едни очи угасват в мрака

и блясъка им изчезва във мъгла.

Очите на онази готината кака

бяха най-прекрасни на света!


Когато моите очи я гледаха,

си мислеха: „Не е ли лъжа това,

че бог я е създал,

за да се изфука пред света?!"


Не е ли лъжа всичко това?

Не е ли лъжа тази красота?

Не е ли лъжа, че е изящна като звезда,

Събрала целия сексапил на света?


Залеза изчезва внезапно от града,

но мога да го видя скоро пак.

Но очите на онази кака,

ще потънат във всепоглъщащият мрак!


Тя ще бъде някъде далече,

ще чете тези редове

и ще знае, че никога вече

няма да види онова момче!


Времето безмилостно ще тече,

но красотата на нейните очи,

ще остане завинаги

като две алени звезди !!!

              

 Nick Dracula

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??