23.06.2022 г., 20:56 ч.

Две праскови и повечко череши 

  Поезия » Любовна
299 3 6

Със кошничка една

в градината до нас влезнах. 

Ухаеше на плод и на любов! 

 

Ти беше там, 

обгърна ме с ръка –

кошничката изтървах! 

 

Най-меката постеля, 

тревата бе за нас. 

Небето беше син воал, 

светът цъфтеше

и ний потънахме

в най-хубавия ритуал! 

 

Прибирайки се към дома, 

две праскови набрах

и малко повече череши! 

© Румяна Щерева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??