18.11.2004 г., 12:57 ч.

Две рози 

  Поезия
1255 0 0
Откъснах две рози,
за да ти ги подаря-
дадох им сърцето и душата си.
Но когато те потърсих
теб те нямаше.

Сега като ги погледна,
те са тъжни-
розите за тебе плачат.
Моля те,върни се,
не ги оставяй да увяхнат!

Аз ще ги поливам
и ще са благоуханни-
ще те чакат да се върнеш.
И пак тъй ще ги милвам,
но ела,
с любов да ги обгърнеш!

© Генади Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??