5.09.2014 г., 7:50 ч.

Две ръце 

  Поезия » Любовна
769 0 0

Колко дълго търсих те досега,

обиколен от имена на любовта.

Всички те  бяха като вълни в морето,

една след друга разбиваха сърцето.

 

Две ръце искам, само две,

да стоплят моето сърце.

Две ръце ще търся, дори

много, много време да боли.

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??